Friday, December 26, 2008

geng yg bersama kami

pimp myspace profile
saya kan ade cerita sebelom ni, saya beli barang impian saya kat PC Fair yg lepas tu kan..
gamba sekitar majlis kawen ni semuanye hasil snapan dari nikon kesayangan saya.. hasilnya amat memuaskan hati..
seperti biase saya amat suke amik gamba kami sekuarga.. rasa lengkap je bila berjalan-jalan tu ade gamba bertiga..
gamba ni semuanya gamba opismet En. Abah.. dorang ni sporting, dari KL travel ke Ipoh semata² utk attend wedding member. Padehal dorang dah pegi belah pompuannye wedding minggu lepas.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..