Tuesday, December 23, 2008

award lagi dari Kak Kam

pimp myspace profile terima kaseh atas ingatan kak kam kat saye setiap kali kak kam dpt award, kak kam ni tak lokek bagi award pd kenkanwan.. sebenarnye kan byk citer yg saye nak updet kat blog.. tapi ape kan daya, tenet kat rumah dilanda kemurungan.. kalo nk updet kat opis tunggu lunch hour je la.. tp mase lunch hour time makan.. mane sempat nak marathon mengupdet. tunggu la line broadband celcom tu okey, baru le cergas sket blog saye ni yer.. skrg ni kan year end.. me bizi gilios nihh

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..