Tuesday, November 4, 2008

sunyi

pimp myspace profile sunyi la.. sejak dua menjak ni En. Abah tu tak reti nak tipon/calling-calling saye mase opis hour tau.. yer saye paham dia maybe bizi kan, tapi bizi-bizi pun sila lah ingat bini mu ini yer.. nak juga sekali sekali tipon tanye saye dah makan ke, saye okey ker.. bukannye nak suh bergayut 2-3 jam der (mcm dulu-dulu tu) cukup setakat 2-3 minit pun dah kire okey.. tp sekarang ni susah henpon saye nak berbunyi mase opis hour tau.. senyap je henpon tu.., beza dgn mase zaman meng ejas dulu.. rajin la tipon tu kring..kringg berbunyi. Rase emo lak tetibe. Pesanan buat En Mahadir, kalo ternampak En. Abah haziq saye tu, minta tolong ingat kan dia suh call saye yer..

6 comments:

beloved said...

SABOR JER LA ZULIE...KEKADANG LELAKI MEMANG CAM TU..DIA LEKA LA TU..KITA TAK CAKAP, DIA INGAT KITA OK2 JEW!

Ietams said...

huhuhu tu la dia...

Kamsiah said...

alahai ciannya...ala dia tak call bkn bermakna tak ingat,tak sayang...tp biasalah lelaki...pendekatan dan pemikiran dia org tak sama dgn kita kaum pompuan..

bg kat akka no tepon ieta,nnt berbunyi la 24 jam heheh

Ietams said...

a'ah kan.. :D

Fara said...

sama la dgn fara. abg pn jarang sgt nak kol...tapi mama fara hari2 kol, nk dgr suara cucu dia.

tp heran kan, masa cintan cintun dulu ble je call tiap2 hari...ye lah skg ni tiap2 mlm dh jumpa, ye dak?? hehehehe...

Ietams said...

tula.. org laki camtu la dienye..

Sensasi nya..,

Us together..