Tuesday, November 18, 2008

rindu

pimp myspace profile
tgahri ni saye balik rumah, beli tapau laksa makan depan lappy, sambil layan blog.. punye rase bosan bile tenet kat opis tak nyale.. rasa mcm tak best jer.. WHI skrg tgh interview Ashraf sinclair dgn bini indonnye tu nyampah gue.. si ashraf tu pon dah mcm org indon dah percakapannye.. buleh dia jawab dia dah lupa nak cakap bahser melayu bile org tanye pesal dia becakap bahser indon poyos betull.. bangga sangat gaknye dapat bini indon.. seb baik bininye artis, kalo bininye org gaji je kejenye, kompem malu nak war-warkan sana sini

9 comments:

FaizFarwizah said...

huyo laksa lg.. takleh jd ni.. ca teringin plak .. wiken ni plan buat laksa la gamaknya

ina's said...

wei ni rindu ker saja nak lepas geram??nak lepas geram gi kat amnet la

Ietams said...

rindu campo lepas geram..
kate blog aku

Fara said...

poyos je ashraf tu. menyampah sungguh...ita ni mmg hantu laksa la :) jadi tokei laksa la, lg bagus hehehe.

didyrose said...

la memang poyos la dia no media kunun. hamprak la. show off je lebih. tp kalu btul2 dapat minah org gaji camna

Ietams said...

Fara;
memang poyo sepoyonye asyraf tu..
saye mmg antu laksa..
bile kurang selera, mmg laksa pilihan utama..
buat nye je yg malas..

didy;
bi dah beli laksa belom, deret tepi trefik light tu ada jual..

ummu_hanis said...

betol tu. mmg poyo mamat tu. nengok aa gaya die ciom bini die kat paper. uish cam die sorang plak ade binik. lorat.

Ietams said...

ramai gak yg sepesen dgn saya,,

minna minna said...

aserap tu mmg poyos..setakat indon jerk; dah x leh speaking malay; JOBO namanye tu

Sensasi nya..,

Us together..