Monday, November 24, 2008

raja lawak

pimp myspace profile
masa dinner tu, ade sorang member En. abah datang lepak semeja dgn kami.. bukan main terserlah bakat lawaknye..
terbahak-bahak kami dgn lawaknye.. muke sikit punye series, tapi lawak dia leh buat kite gelak tak hingat punye!.. uncle Kugan, leh jadi raja lawak No.3 la.. pegi lah masuk raja lawak tu.. mane tau glams sok-sok.. leh dpt Mrs Kugan ala-ala Bollywood ke..
tu yg tengah kopek isi ketam ujung belah kiri tu la Uncle Kugan, yg seblah pakai jersey tu Uncle Javed, yg ujung belah kanan uncle Fazli.. semua tu still available lagi.. sape-sape yg nak jadi calon, buleh register..

2 comments:

ras-adieza said...

ieta

kat sana ramai tak isteri orang? kalau ada...bestlah ada kawan. kalau sorang kita..mesti segankan.

Ietams said...

takde la kak, yg mane bawa wife, wife tak join.. saye sensorang jer.. ngepit En. Abah je la

Sensasi nya..,

Us together..