Sunday, November 9, 2008

Pergi lagi..

pimp myspace profile
petang tadi lepas asar, kami 3 beranak ke My Dear warehouse sale lagi kat puchong tu.. bagi menyetelkan misi. Tujuan utama nak belikan beskal utk haziq.. memang jelas haziq meng inginkan sebuah beskal.. Alhamdulillah rezki & mase yg sesuai. kene la kirenye gudang My Dear tu buat sale..kebetulan duit tu ter ada.. dapat la beli beskal dgn rege yg murah-murah juga.. macam biase la kan ramai org. Org kaye yg pakai Mercedez pun nyibuk beli barang kat situ.. KOrang ni dah kaye pegi je le beli kan shopping complex yg grand-grand tu.. nyebuk je nak beli tpt yg murah-murah gini.. Buat sesakk je kat gudang tuh!
siap membeli kami singgah tesco tmn midah dulu, Beli sabun basuh.. kang kalo tak beli arini kompem tak ber beli dlm seminggu ni. Of Course ler En Abah tu balik nye lewat sok-sok..sudahnye baju tak berbasuh seminggu.. Kan Haru!

haziq memang dah tak nak berdukung & dok dlm buggy bile gi jalan.. Dia lagi suke lepas.. jalan sendiri, jalan tu dah macam ana yg empunya..! hatinye besar lah sungguh..

memang penat la berjalan mengejar haziq ni.. bukan reti takut.. meno...noonng je ke depan..

sebelum masuk tesco ni saye memang gile hangin dgn tesco tau! Clubcard saye ilang tah ke mana, saye pun pegi la Customer service dia utk apply replacement. Bile dah bagi IC semua, boleh ke minah tu kate Aku nye profile takde dlm sistem! Hampeh betulll!.. Habis selama ni saye dok swipe membeli belah dah beribu habes tu.. ape ke hey nye!!

nak tau ape jawap nyee?? dia kate sebab saye tak pegi check total point setiap 2 minggu, tu yg info ttg saye dah tak wujud dlm sistem depa. Selama ni tak pernah pulak dia info ke hape!! Sesuka hati dia jer nak blame customer tak semak total point.

katenye lagi, kalo tak rajin check balance point tu, maknenye otometik profile kite hilang.. memang sah la bongok nye tesco ni..

lantak la haii.. bongok-bongok pun saye tetap gak beli belah barang kelengkapan kat Tesco Xtra ni.. malas nak panjang-panjang.. bikin hati tambah panas..

sudahnye saye apply baru je clubcard tu. Senang! kalo lepas ni jadi lagi sekali, baik aku shopping brg dapo kat jusco jer! setiap 6 bulan dpt voucher ikut kite punye JCard point. lagi bagus

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..