Tuesday, November 25, 2008

berkubang lagi

pimp myspace profile lepas dah penat-penat main panas sukan-sukan bagai, dorang ni berkubang kat swimming pool pula.. gemor sangat dorang ni berkubang.. jom kite tengok muka dugung-dugung.. eh silap! model-model kolam renang.. hihihi kalo dorang tau saye kutuk..mati guwe..
dorang ni suka sangat main lambung-lambung.. ishhh! sorang demi sorang jadi mangsa..
abah, mase ni kakinye dah cramp..kebetulan haziq nak berdukung dgn abah.. selamat la sekejap dari jadi mangsa lambung..
abah yg menjadikan haziq sebagai proksinya.. dan saya sebagai pari-pari yg sentiasa menemani abah walau ke mane jua dia pergi.. bila lagi saye nak tengok perangai sebenar laki sendiri kan.. mase ni je la pon kite leh tengok.. Biasenye perangai yg sebenar suami/isteri akan menonjol bile bersama dgn kekawan nye..
akhirnya encik abah merelakan diri utk menjadi mangsa humban mereka yg seterusnya.. haziq tu pon saye suruh abah rendam sekali.. selama haziq lahir, duduk kat rumah yg skrg ni pon tak penah lansung abah bawa kami turun mandi pool kat bawah.. kesian kami..,

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..