Monday, November 24, 2008

lepak-lepak berdua di bilik

pimp myspace profile
dalam kul 3 abah turun ke lobby, katenye dorang ade short brief..
ingat nak stay je kat bilik.. segan pula nak turun tengah reramai tu..
kekunun pemalu sangat la..
En abah ajak juga kami turun, tebalkan je la muke turun ke lobby.
ingat kot brief kat tepi pantai jer.. rupe-rupenye kene masuk bilik seminar gak.. En Abah ajak gak join.. tapi ngenangkan haziq nanti, confirm dia rimas terperok dok dlm bilik seminar tu.. better saye bawa haziq pusing² jalan, yg tak bestnye cuaca terik sangat panasnye.. saye singgah kat mini market beli makanan serba sedikit, terus naik ke bilik.. cadangnya nak tido.. rase macam tak best juga.. lepak depan tv. Lupa pula ari sabtu ade hindustan, terus buka tv3 layan hindi.. best gak citernye..
haziq pun okey, layan biskut tiger yg ade krim tu.. bile nengokkan ibunya sedap makan satey ikan tu, dia pun sebuk nak..
pemandangan dari bilik.., uh damainya laut...
best nye rasa.. haziq pon seronok.. ke sana ke mari.. berlari..

dalam kul 4ptg gitu En. Abah setel briefing, dorang naik ke bilik.. katenye lagi dorang ade game kat pantai.. sekali lagi saye rase mcm malas nak turun.. segan yg sebenarnye..
En. Abah gesa gak suh saye follow.. siap-siap serba siket bergegas turun ke bawah..

2 comments:

ummu_hanis said...

huhuhu. penah skali kusus kat situ. best jugak la. tapi takde manyak masa lepak kat bilik. most of the time seminar. bosan. huhu.

Ietams said...

memang ramai kalo berkursus kat glory ni..

Sensasi nya..,

Us together..