Monday, November 10, 2008

KLCC

pimp myspace profile
sabtu petang kami terpakse bekejar ke KLCC, Acik tertinggal external hard disk.. So nak kene kirim kat kawan mauritania yg ber out station kat kl.. minggu depan member nye ni akan pulang semula ke mauritania, so bolehla dia mem passing kan hard disk ni kat Acik.. kalo nak anto kurier, mahal wohh! sebelom keluar rumah tu kami dah calling-calling dah member acik ni.. janji sekian-sekian nak jumpe.. so kami menunggu penoh sabar kat tpt lepak klcc depan air pancut. Sebelom lepak tu kami beli roti boy dgn air mineral 2 botol. Buleh la haziq & ibu abahnye ngunyah-ngunyah sambil menunggu..
seronoknye tengok air pancut ni.. mase ibu & abah bujang-bujang dulu ade gak lepak (ngedate) sekali tengok air pancut ni.. tapi mase dulu tak de rase feel best ke hape.. rase bosan ade lerr.. rase cepat nak balik je.. kami dulu kan takde dating tauu.. dating on d phone jer.. kalo ngedate pun kat stesen komuter.. bile pk balik, rase kelaka jerr.. takde tempat lain ke nak deting? dating kat stesen komuter jer.. tupon sementara tunggu tren sampai.. hahahaha kejam nye dakuu! Ampun ye bah, ibu ter sangat lah jual mahalnye dulu..

ramainye orang kat klcc ni..

suke saya tengok gamba saya & haziq kat bawah klcc tower. Kretip betul abah amik gamba.. Bila dah rase lame dok menunggu kami bertiga dah panas punggung.. Mane minah afrika ni.. tak sampai-sampai.. hari dah nak malam.. En Abah call minah tu tanye bile buleh sampai.. Katenye lagi satu jam.. huuuu.. tak sanggpu kami nak nunggu.. last-last kami just drop kat reception hotel traders tu jer.. senang! terus kami balik ke rumah..

2 comments:

minna minna said...

indah jerk bumi m'sia kan..moga aman damai selamanya

Ietams said...

Amin.. harap-harap gitu la..

Sensasi nya..,

Us together..