Thursday, November 6, 2008

keluar

pimp myspace profile dalam kul 11 gitu saye kuar, ade hal sket.. bercinta sungguh saye nak keluar.. seb baik ari ni tak brp bizi.. buleh le urus kan urusan rasmi opis. Kul 11 baru nak gerak ke KL, kompem la tempuh kesesakan lalu lintas kann.. dah tentu mase ni "peak time" kann, tapi hal yg saye nak kene urus ni cume tinggal seminggu je due nye. Kalo tak setelkan dlm mase yg di tetapkan tak pasal "kene" lagi. muke ku yg tensi mengharung sesak MRR2..
kul 12 gak sampai kat perkeso Jln Ampang ni ha.. perghh! 1 jam perjalanan tu.. saye nye nombor 1180,
kat Wall Board tu baru 1140.. Hazaaab! nunggu lame.. lg 40 org baru sampai turn... ape nak buat nih.. ingatkan nak terjah great eastern mall kat sebelah building tu, tapi nampak macam jauh jer.. kemalasan TeruSS!! so, menungguuu je laaa.. layan WHI, kan ade tamu jemputan eklusif Abby Abadi tu kan, so dapat la layan mata.. walau sorenye tidak ku dengar sepatah haram ponnnn!
(kesian betul tengok si Abby, ALAHAIii.., )
dlm 2 jam gak saye nunggu akhirnye sampai gak turn.. settel sume terus blah.. malas nk dok lelame, perot pon dah lapo. lagi sekali harung jem.. paham je la kan Jalan Ampang. Memang sentiase la jem..
**nampak tak tudung i?? tudung tu besday gift dari Pn Sub.. sungguh gembira lg berbangga! rase cantik je ari ni.. bukan hari ni je, tiap kali pakai tudung ni mmg terase lawa sesangat..
(baru 2-3 kali pakai sbb rase sayang sgt nak pakai)
byk no mase kat luar sampai tak sempat nak pi makan, so lunch saye cume la McD saje..
Bubo ayam & kentang goreng..
betapa rakusnye saye makan.. lapo wohh!

5 comments:

ina's said...

ehem :p

Fara said...

owh sempat lg snap tu:)

Ietams said...

terasa kah engko wahai sub....,

sempat ajer Cek fara! dah berenti sengguk-sengguk jem.. klik-klik je ler..

atty's said...

kty pun tgk ..abby tu.mmg sian..huhuuh

Ietams said...

memang kesian kan, geram je dgn norman hakim tu

Sensasi nya..,

Us together..