Thursday, November 20, 2008

kad yg sampai

pimp myspace profile
masa nak pegi ke kerete (kan nak pi sapedek ruti canai) hujan turun dengan lebatnye, En Abah suh kami 2 beranak tunggu saje kat lif tu.. sambil nunggu tu saye ajak haziq pergi tengok post box, byk gak suratnye.. salah satu darinya ialah kad kahwin, Oh, kad kawen Ceeramoon dah sampai ropenye, dia nye design lain sket dari zaman dulu-dulu la..style berpoket pulak.. pastu isi nye 2 kad, satu jemputan pengantin perempuan dan satu lagi jemputan lelaki.. tapi nama saye tertulis kat jemputan belah pompuan jer.. tu namenye di jemput belah pompuan je la ek? tapi kalo pergi 2-2 belah aci tak? ngeh-ngeh-ngeh... (muka tak malu nye..) macam ni la dianye design, 1st cover tu sebagai poketnye, butiran jemputan dok ontok dalam poket tu.. macam sampul duit raye lak. hihihihi.. very the macam-macam design sekarang ni kan.. kretip betul kad kawen sekarang, macam-macam ADA .... kalo tak de aral melintang, Insyaallah kami sekuarga sampai ye dek...

2 comments:

Ceera said...

hehehehe..

ala, kalau tulis kat dua2 sekali.. loteh la den yang.. =P

Ietams said...

hehehehe..

Sensasi nya..,

Us together..