Monday, November 24, 2008

pimp myspace profile jumaat tu mood updet tak berape...sempat buat tag tulisan tu jer, tambah lagi dah tinggal berdua dgn Haziq jer, Abah nye kene stayback sampai pg esok, dah tu sabtu ahad nak ke PD..huwaaaa! tak bestnye. tu yg malas nak dok lelama kat bilik komputer sensorang. Baik buat-buat bizi ngemas sane sini.. tambah lagi sabtu & ahad ni kan En. Abah akan ke PD... perasaan ku ini rase tak keruan.. terasa berat je nak pisah.. huhuhu, padehal PD tu bukan jauh pon. selama kami kahwin ni, En Abah mmg jarang otstesen.. stayback kat opis/otstesen still in klang valley tu biase la.. cume berpisah berlainan negeri tu takde lagi... mase setahun awl perkahwinan dulu ade la juga.. dan kebiasaannye dulu saye akan sentiasa jadi pengekor.. dok perok dalam hotel je pun takpe, (dulu mase tahun pertama marriage, i ni fulltime housewife almost a year) TAPI, sabtu tu kan.. TETIBA.., (....to be continue)

3 comments:

minna minna said...

sabar yer pn.zulie; hehhee. PD jer; bkn jauh mana pun; apa kata ko ngekor; hehehe

amizah said...

saspennyerrrr....

Ietams said...

huhuhu..

Sensasi nya..,

Us together..