Friday, November 28, 2008

Jaja Gamba

pimp myspace profile mase ke PD aritu kan kire En Abah nye company punye program kan.. seblom trip ni, saya mmg dah tau mamat dlm gambo tu kebetulan opismet En Abah, ni kes En Abah sembang² sesama sendiri le tuhh! tak pasal je dah ter kenal kawan se kolej dulu.. ishhh.. buleh pulak si siva ni nyebuk keje kat VADS.. hilang la glams I!.. ade lak org kenal.. mila, ko perasan tak si siva nihh? siva ni still bujang.. tapi badannye kus semangat dah sekarang.. bile di tanye bila dia nak settle down, 3 thn lagi katenye.. huhuhu lambatnye ko nak kawen siva.. alasannya psl gf nye nak study lagi.. sabar menanti je la yer siva. oh yer, since siva yg skrg ni bukan lagi siva yg dulu.. jgn tak sangka you.. kami ber speaking london menyembang tuuu.. mungkin sebab environment kan siva.. nak-nak ade laki aku.. ade gak mase kite sembang berdua je, kite cakap melayu je.. kawan lama maa! i tau, u nak jage reputation.. eh kejap, yg paling best nye kan..siva ade bagi ayat mahal kat saya woh! "you same je macam dulu la, tak berubah lansung" pastu dia ade tambah lagi, "menten" hahaha.. rase mcm dah terbang melayang dah.. kalo dia jumpe saya mase raya ari tu kompem siva pelik pastu for sure dia ckp "apesal you dah mcm kuih donut??" hahahaha.. kan haru dah jadinya nanti.. seb baik badan dah kecut sket... SELAMATTTT!..

6 comments:

Mila80 said...

Hah!! siva?? ingat sesangat.. ane aku tu.. rindu giler kat dia.. lama giler tak dgr berita dari dia.. dedulu ada gak YM ngan dia.. skang sejak aku pindah imigresen KLIA nie, hampeh..sibuk memanjang.. nak YM pun takde masa..

Ietams said...

hahahaha..

atty's said...

apa petua..leh kecut..bak mai.

Ietams said...

minum green tea/teh pahit, no sugar k.ty..
memang jadi minuman saye tiap mase..

didyrose said...

ada plak org perasan menten tu.... hahah b ada simpan gambar kita time di ampangan dulu..
wakaka... jangan tak hengat time tu baru lah badan anak dara sekeping yang mengiurkan ihihihihi
jangan marah

Arif Iskandar said...

hi ieta..bleh kite berkongsi rahsia..nak tau gak mcmner maintain wpun dah beranak 1..hehhehe..feel free to YM with me : nurulaini_abdulmanap..add eik..

Sensasi nya..,

Us together..