Tuesday, November 18, 2008

dia pandai mengurut

pimp myspace profile sekarang ni bujang saya pantang dengar ibu atau abahnye ngadu lenguh/sakit badan. cepat-cepat la dia pun pegi ngambik minyak afiat, dgn sedaya nye la dia tonggang minyak tu kat tpt sakit bersenjatakan tangan yg comey & kecik tu, berusaha sedaya boleh mengurut yang paling melucukannya muka dia sikit punye series mase ngurut tu.. hai lah anak ku yg comey ni, usaha nak menolong ibu & abah nye tu, bikin hati kami terharu.. dah nampak sifat ambil berat haziq.. padehal baru je setahun 4 bulan.. macam-macam hal dia dah pandai.. walau urutan haziq tu belom berapa nak 'berasa', dianye semangat tu dah buleh buat kami terus lega dari lenguh.. ************************ sekarang ni cuti sekolah dah stat kan.. wiken ni plan nak balik kampug. maybe jumaat malam kami gerak dr kl.. sabtu tu abah akan bekejar ke PD.. ade aktiviti menggatal. OPPS! silap.. jangan marah ye bang, yg sebenonye opis En Abah ade buat team building kat Glory Beach resort PD. lebih kurang mcm kem bine semangat motivasi la kot.. Harap-harap anak buah saya yg 3 org tu, balik la air hitam.. ke wiken ni along tu nak pegi holiday ek? sempene anibeseri dorang.. biasenye along saye kalo ade spesel occasion gitu dia post anak-anaknye ke rumah mak saye.. okeyla, nak pi titon balik la.. keje yg tak setel tu tunggu sok pagi je la buat.. mcm tak larat jer dah.. (dasar keset!) hehehehe

2 comments:

FaizFarwizah said...

budak2 ni ngurut tak guna tenaga..tapi guna aura genius diorang..tu yg pawer tu..memang kompem lega mana yg lenguh2 tu..

alahai cuti skolah.. skang ni kita tak terasa lg.. sok anak2 dah start skolah..masa tu la kene plan cuti tuk diorang..

Ietams said...

memang kak kan,
mase tu baru rase seronok bile musim cuti sekolah

Sensasi nya..,

Us together..