Monday, November 17, 2008

di sebabkan "DIA"

pimp myspace profile
saye betul-betul frust kat pakcik jual laksa depan rumah saye.. dianye laksa mmg saye nye feveret.. saye nii dah ler Hantu LAKSA.. peminat setia kat laksa. hari-hari makan laksa pun takpe tak penah miss makan laksa..sampaikan mase saye kecik dulu mak saye siap cakap,
gila laksa sangat, silap-silap laki saye sok-sok org utara.. sekali dapat org pantai timo ..
hihihi, takde langsung kene mengene suka laksa dgn bakal suami.. cume mase peknen haziq dulu je tetibe leh tak suke laksa.. 9 bulan tak sentuh laksa tuuu! pakcik tu punye laksa pedas gile dah kuahnye sekarang. dah buleh tuka kuah cili api pula! terbantut nak jd regular customer dah.. malam ni kami saje terjah pasar malam kinrara (tahun depan kan kinrararian to be, so saje nak biase-biasa kan diri dgn environment sane) seb baik jumpe laksa replacement yg sedap.. hilang la rase tak puas hati yg bersarang sejak malam td...
kecewa tau! bile laksa yg selama ni ku regular kan, dah jd pedas yg melampau

3 comments:

minna minna said...

pewut tu dah bebetul ok ker yg melantak mkn laksa..sihat sokmo k..

didyrose said...

eh cik puan zulieta ni nak pindah ke kinrara dah ke. wah dah beli rumah.... syabas maju setapak lagi

Ietams said...

maya,
rasa mmg dah sehat betul dah..tu yg ngidam laksa..

dd,
insya allah.. :)

Sensasi nya..,

Us together..