Friday, November 14, 2008

dah siap!

pimp myspace profile
semalam kan saya sakit perot, terus nafsu makan saya drop gegila..
langsung tak rasa nak makan..2 hari tak mkn, perot isi air masak jer..,
tapi petang mase on d way nak balik tu dok bayang mee kari..
nyum..nyumm.. sedapnye, bile pk-pk daripada beli RM4 dpt sebungkus,
lg bagus RM4 tu beli bahan utk buat sendiri mee kari.. lagi puas dpt mkn byk-byk,
Burrppp! sedap mee kari.. selesai, tak sempat nak amik gamba.
kerja lipat-melipat dah siap..
haziq pun dah tido,
saya pon menjoinkan diri dalam bilik komputer together-gether abah
En Abah buat keje, saya pun buat keje gak.. tp saye nye keje, keje blog..hihihi
sambil saye ke sana sini khatamkan blog
sambil tu gak ajak En Abah bergossip.. suh dia join sekali membaca & tengok gamba korang..
hehehehe..

2 comments:

atty's said...

ekekke..leh cik abg kenai2 member blog kan

Ietams said...

a'ah kak atty, buleh syer gelak dgn saye..
tak brp best kalo gelak sensorang..

Sensasi nya..,

Us together..