Thursday, November 6, 2008

bila tiba malamnye..

pimp myspace profile
saya & En Abah dah jadi rutin tiap hari masing-masing buat hal sendiri. Haziq mmg kebiasaannye tido awal (siang mmg tak tido lansung). Kadang-kadang je, dia abiskan mase bermain suke-suke sampai lewat malam (kalo ari cuti)
saye nye pot, same ade dok bersila depan tv.. tak pun kat buai dlm bilik tamu. Sibuk updet blog En Abah lak, pot dia kat dlm bilik komputer dia.. senang dia nak berasap. Dah kebiasaan org yg layan sistem mcm dia ni, lagi feel troubleshoot system kalo layan asap.. tul tak bang? En Abah cam biase sambung buat keje kat rumah.. troubleshoot gitu gini.. desktop kat tepi tu dah lame dah tak on.. PC tu reserved utk haziq je la.. Tapi kan Haziq pon tak minat sgt dgn pc tu.. Dia lagi suke ketak ketuk lappy kami. Pantang nampak, sebuk dia nak guna gak.. nak belikan satu lappy bebudak utk Haziq pun lom kesampaian lagi.. tunggu ade rezki la yer..

4 comments:

atty's said...

budak cenggiitu le..dia nak yang hak kita gak.ekeke

Ietams said...

memang kan..,

Sheikh said...

woi, santainya update blog... kelass gitu !

Ietams said...

ala Encik Sheikh jangan la tego.. malu woh!

Sensasi nya..,

Us together..