Monday, November 17, 2008

bergunting

pimp myspace profile
abah nak berguntin rambut.. plan nak guntingkan rambut haziq sekali.. memula letakkan haziq dulu kat kerusi ni, sekali dia menangis.. maybe fobia dgn nyonya yg gunting rambut die dulu kot abah gunting dulu, haziq pun peratikan je abahnye bergunting..
bila tengok takde ape yg menakutkan, dia sendiri yg volunteer kat uncle gunting ni..
bermula la aktiviti memotong rambuthaziq

2 comments:

didyrose said...

caya lah si hazik gunting rambut kat kedai tuuuuuu....

Ietams said...

a'ah memang gunting kat kedai dari dulu lagi.. hihihihi

Sensasi nya..,

Us together..