Monday, November 24, 2008

baru sampai

pimp myspace profile
kami berkampung kat hotel Glory Beach Resort, sebabkan kami ni sefamili, so entitled master room.. yg bujang 2 org dok dlm bilik single room.. memember yg bujang tu ajak pg minum²/makan², tapi oleh kerana perot kami memasing dah full dgn nasi lemak (gigih buat sik lemak pepagi tadi, bagi kenyang perot sepanjang perjalanan).. so lepak kat bilik je la.. sementara 1st short briefing dorang tak start lagi haziq yg kehausan.. cuaca terik kat PD ari sabtu & ahad ni.. terik pantai.. uishhh

2 comments:

atty's said...

amboi hausnya haziq ha.

Ietams said...

abes sengah botol air..

Sensasi nya..,

Us together..