Friday, October 31, 2008

tumpang glam..

pimp myspace profile kan sabtu lepas mase saye buat makan-makan sempena opismet & kekawan dtg rumah aritu saya ade bgtau yg saye kene bedesup ke KLIA anto kak ipo saye tu kan.. mase kelam kabut nak bawak masuk barang ke dlm keter tu, sempat lg kak ipo saye tunjuk kan saya jaket baru dia.. pastu siap offer saye menerai lagi.. wahhh! bertuahnye rase.. merasa I sarung jaket yg rega bersamaan sebulan gaji saya tu.. cepat-cepat saye suruh En Abah snap gambo saye menerai... tak dapat jadi hakmilik, kurang-kurang ade gamba kenangan pakai baju tu... bukan senang nak ade peluang yg sebegini..
ha! amacam? gua rock takk??

menten rock ayu jer.. sorry ye sesekali perasan..
agaknye bile nampak saye ni jelas no jakunnye, test baju pun siap gamba-gamba bagai..
terus kak ipo saye offer, kalo ade function yg suwai dgn baju ni buleh la kalo nak pinjamm..
wahhh! offer yg berharga tuu... mase saye nak tanggalkan baju tu takut-takut je saya tau.. mane tau kot terkuyak ker..kan,
barang orang la katekann... ishh takutttttt...!

2 comments:

Kamsiah said...

ala..ieta kenen2 la en abah tu...tunjuk2 pic ieta pakai jaket tu...lama2 dia faham la...kekeke

Ietams said...

leh cube-cube.. mane tau kan,,

Sensasi nya..,

Us together..