Thursday, October 9, 2008

solat raya di pagi raya

pimp myspace profile suatu pagi di hari raya.. kaum lelaki kuarga saya yg dah ready nak pegi solat raya.. wahh betapa segaknye mereka-mereka itu berbaju melayu..abah saya aka tok ki haziq yg suruh snap gamba sebelum mereka ke masjid. yg pompuan semua stay kat rumah.. ye la nak uruskan anak-anak lagi..nak kemas itu-ini la.. mak saya sebuk dok menten lauk-pauk raya..(saya lak sebuk berhempas pulas masak nasi dagang.. tu lah padahnye tertido awal malam tadi..sakan main bunga api) meh saya kenalkan sensorang.., dari kiri ber baju melayu oren tu centa hati musyuk-musyuk saya, Encik Abah aka laki saye ler kan...hihihi.., baju melayu biru cair tu along saya, baju melayu kuning yg dok tetengah tu abah saya aka tok ki haziq, baju melayu kaler merun tu pula angah saya, dan yg last sekali baju melayu biru cair dok paling kanan tu adik bongsu saya.. tu je bujang yg tinggal.. yg lelain semua sudah berpunye.. tengok abang-abang & adik saya kecuali baju oren tu sume bulat-bulat je badan & muka.., abah saya je menten slim dari dulu sampai sekarang.. rasenye ikut rangka mak saya kot.. jenis tembam-tembam..saya pun dah ikut jejak langkah abang & adik saya. Nak-nak raya ni, membulat badan jadinye.. makaaannn je keje, mane tak bulat.. adoiii abis diet gue sebulan poser.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..