Monday, October 20, 2008

semangat yg tinggi

pimp myspace profile
haziq ni kalo nampak ibunye mengemas ke, sapu sampah ke, lipat kain ke, dianye semangat nak menolong.. mmg tak buleh challenge la.. buleh puji la dianye rajin tu..

ade sekali tu bile saya tgh susun kain yg dah lipat ke dlm lemari.. dia pun mule sebuk gak nak nolong.. storage box ni kire tpt letak kain baju dia la.. tu yg dia pun sebuk pegi kat box dia.. dia ingat nak susun kain baju dia sekali la tu gaknye.. byk kali cube nak buka cover box tu, bile tak dpt buka dia pun panjat box tu ha.. dah tu cube nak buat samersot bepusing lak... ewahhh! kemain lak dia eh.. sekali kene marahh.. ha baru tau nak turun elok-elok..

yg tak tahan tu, buat-buat manje minta amik lak.. org dah kene marah kann.., harus la buat muke seposen..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..