Monday, October 6, 2008

raya ke lima

pimp myspace profile kejap je dah raya ke lima.. apesal tahun ni cepat sangat mase berlalu ek... ishh.. kejap no dah ari ke 5 raya.. tapi dlm byk tahun beraya pegang title bini orang ni tahun ni la raya paling best sekali.. sebabnye taun ni Mr Haziq dah ada, tambah lak dia dah bujang dan plg utama haziq mmg independant. Pegi beraya mulut tak kosong dari makan & minum. Bak kata tok wan dia, bagus haziq ni.. tak yah risau lapo pegi jalan raya.. keje makan je.. kalo nak bandingkan ibu haziq mase dulu, punye payah beraya.. tanak makan bende lain, nenen je keje.. Alhamdulillah, sekurang-kurangnye haziq improve better dr ibunya.. kihkihkih.. so esok ptg, hari senin baru gerak ke kl.. rindu nak updetttt... ni pun pinjam lappy abah. ibu tak bawak lappy.. camno nak updet. gambo byk dlm Camera.. tunggguuuuu!! to be continue... tatatititutu

2 comments:

ras-adieza said...

la...tak balik lagi ker....?

Ietams said...

ha tak balik lagi..

Sensasi nya..,

Us together..