Thursday, October 9, 2008

RAYA 2008

pimp myspace profile tahun ni raya side saya terlebih dahulu...gerak balik dari kl senin mlm selasa. Dari Kl kul 12.30am.. sampai air hitam kul 5am.. ngam-ngam terus sahor.. sepatutnye plan nak balik dr kl lepas isyak, tapi sebab kan saya tak brp sedap badan, lesu je badan nak mengemas kain baju.. tambah dgn perasa malas.. tu yg kul 10 mlm baru stat kemas baju. setel kemas segala 2 jam gak.. tp ade gak hikmahnye balik terlewat ni, jalan smooth jer dari kl ke air hitam.. 1 jam sengah perjalanan.. best je rase takde kengkangan mahupun berkura-kura di highway ataupun di jalanraya.. penah gak dulu-dulu sangkut jalan tekedek-kedek. Lemas betul... sepatutnya amik mase 2 jam je buleh tukar jadi 5 jam perjalanan. Kl ke air hitam bahau tu.. perghhh.. bulehh sampai dungun kalo ikutkan 5 jam tu.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..