Monday, October 20, 2008

perot

pimp myspace profile Sub: eh, cube ko tengok.. mane lagi besar wehh.. aku ke ko ek?? M'cik: tengok ape?? ohhh tengok nii... Sub: ye ler.. dah tu ko nak nengok ape?? M'cik: hihihihi.. mane aku tau.. tah! ko rase?? Sub: ha kejap, aku tanye kak An..tak puas hati aku M'cik: oh ko! siap lak nak tanye org lain.. Sub: Kak An, cube tengok.. pewot sape lagi besar, perot saye ke perot dia ek? (sambil lentok manje) Kak An: ala sub.. ko takyah riso la.. same je beso.. bezanye ko tu isi taik.. mcik tu beso sbb ade baby.. Afiqah : ala.. mama ni.. takyah la gossip-gossip.. bio je dorang tu nak laga pewott... kite dok jauh sket la..jom dok kat acik fotograper tu.. acik tu baik jer nampak.. (saye le tuhh.. up kan diri sendiri lg, auwww!..hihihi) Sub: m'cik, ko takyah jeles la.. aku kalo isi byk-byk pun aku buleh flush.. ko tunggu tahun depan la baru leh flush.. sabar ehh... M'cik: errm... ye la.. aku ingat la nasihat ko ni.. tapi bile dah setel sume ko bgtau aku ehh produk ape yg bagus.. aku nak melidi tu takde la ingin sgt tp kalo ala-ala jasmin hamid tu, layan gak aku! ingat tauu.. kak An: wei!! udah-udah la tu ehhh! takyah la kesah psl badan ke psl perot ke.. janji sehatt! akak ni ha ala-ala model pun tak over tau! sub: aku pun riso gak ni, takut jadi incredible hulk pulak.. kaki aku pun nampak dah membesar sikit-sikit dah ni.. sayang lak aku tengok mcm dah tak muat je kasut pink aku nii..jauh aku beli ni.. saya: takpe sub, tu tande nye hati senangg.. sub: ye juga kan.. biar lantok le org nak kate ape.. aku adalah aku.. dulikkk! M'cik: betul gak ape ko ckp ek sub, aku sokongla ko! chaiyukkk sub!! Note: kekawann.. AMPUNN!! sesaje je buat lawak seloka hari raya...jangan marah no!.

4 comments:

ina's said...

ko memang..dush sebijik

Ietams said...

kuang..kuang..kuangg...:P

my heart said...

tak tahan..rasa nak terkeluar yg kat dalam nie baca story nie...heeeee

Ietams said...

hahahaha... idea sengal aku mari..

Sensasi nya..,

Us together..