Thursday, October 23, 2008

Model..

pimp myspace profile
haziq jadi model susu.. Mamil gold... baru je 2 minggu haziq tukar susu Mamil ni, pilihan pertama dia of course susu ibu, susu formula ni as back up haziq kat rumah bbsitter nya saje.. 6 bulan yg pertama dulu mmg fully bf. Tetiap hari saye gigih kumpul stok susu. Sampai kan jepun sorang tu asyikla menjeling-jeling je kejenye kat saye bile saye tetibe ilang mase opis hour.. tp demi tekad & azam saye utk berikan 100% bf anak saye, saye buat bodoh je la.. buat macam takde ape yg berlaku je..padehal rase gak risau bile bos jeling-jeling tu... syukur saye masih lagi menyusukan anak saya sampai skrg, cumanye yg beza skrg ni.. haziq minum susu formula kat rumah pengasuh nye sahaje..

ewahh, haziq...larat ke nak ngangkat tin susu tu??

haziq jd model free je?? mane bulehhhhh!!!

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..