Saturday, October 18, 2008

beraya

pimp myspace profile hari ni Pn Sub ajak beraya rumah dia... awal pagi lagi kak an dah sms ajak pegi kul 10, saya pun kate awl sgt kul 10.. tak kompem lagi waktu nak pegi.. tp insya allah buleh pegi.. tapi tak tentu gak, En Abah tu kelihatan bizi.. risau & gusar di hati takyah cakap.. kul 11 saya & haziq pun siap sedia, pakai baju lawa-lawa.. kate pegi beraya kan, harus lah melaawa.. hahaha.. kak an sms dia dah gerak.. dlm kul 12 gak kot dr rumah.. tak lm tu leh sampai dah tu.. sekali tu alahaiii..., nak di jadikan cerita En Abah tu ade hal koje pulak... dgn perasaan hampa, luluh berkecai belepek.. saye & haziq terus salin baju.., dan-dan tu juga haziq ajak tido.. die pun hampa la gaknye tak dapat jalan la katekan..huhuhu sedihh.. dgn perasaan sedihnye saye sms kak an & Sub.. bunyi sms nye,"Sorry geng, tak dapat join.." sepantas kilat kak an call... sms dr sub betalu datang... mase tu kan tgh sedih + hampa + berkecai.. takde le saya jawab.. lepas 15 minit lepas tu, tetibe En Abah bgtau, "pegilah siap.. kate nak pegi.." (sambil memegang dagu dgn lembut...) wahhh gituu!! dgn pantas nye hati melonjak tak terkira.. terus capai henpon sms tot tet tot tet bgtau, GENG!! lg 15 minit kiteorg gerak... hahahaha riang tak terkata... citer selanjutnye sambung kendian.. nak gi dulu... tatatatata!!!

2 comments:

Fara said...

ngeh ngeh ngeh...ibu dgn haziq buat2 merajuk tu pasal abah tukar plan kot. tapi menjadi la tu. hehehe...

Ietams said...

hihihi.. seb baik jadi pegi... kalo takkk mau menangis, kempunan nak makan soto Pn Sub

Sensasi nya..,

Us together..