Sunday, October 19, 2008

beraya part II

pimp myspace profile mase kat rumah sub tu kan, dalam reramai tu saya la org yg paling lewat.. huhuhu.. malunye datang paling last.. ape nak buatt.. my laki ade koje laa... seb baik system dia still under control.. ko ni pon system!! time cuti-cuti ni cube ko elok sket.. cube ko dok dediam kat pejabat tu.. jgn bagi problem.. ko problem, laki aku pun problem, aku lagila besar punye problem.. sesak napas tak dpt nak pegi open house ke nak beraya ke rumah kekawan.. tu kire seb baik la.. dapatt gak laa buat rombongan ke senawang.. saya pakai baju kurung tuu.. ala-ala ayu lagi, sbb plan nak gi beraya rumah pak sedara sekali.. kate raya.. kene la pakai baju yg nampak raya.. bile lagi bejalan nak pakai baju kurung, ye tak?. mase ni je la pun.. sub siap ade tetamu istimewa lg.. Pn VP sekuarga pun datang la.. akhirnye dpt gak betentang mata.. tak sangka bile live lg cantik si VP ni..

saya kan org yg plg last datang dah tentu la semua org balik dulu kan.. harusla saya yg kendian yg balik.. nak tolong kemas sub kate takyah, kang kemas semua.. org lain nak makan ape lak nanti kan..(wahh baik punye kaver,hihihi) sub saje ejas mase utk kiteorang beza dgn kawan laki or kwn dia yg lain..

bile dah tingal kami-kami je saya pun mcm takde segan silu dah.. sambil borak sambil makan... ohh lansung tak ingat ape dah.. makan je.. sub sedap soto ko.. agak-agak soto ko ni jadi ubat utk kak an tak eh?? dia ckp kat aku badan eh tak brp sehat.. pastu ade dia arap-arap lepas pekene soto ko, terus dapat Powerr.. alaaa.. yg mcm iklan super power tuhh.. iklan tu tah hape-hape je kan.. geli je tengok
pstt..pstt.. ingat nak amik gamba dg VP tauu.. tp i malu la... tetibe lak malu datang.. :D

6 comments:

Kamsiah said...

huhu semua ada baby..ala2 peraduan ibu paling cun gitu hehe..

Ietams said...

a'ahh kan, tak perasan pula sume kelek anak.. ohhh

viruspadu said...

hiks

sempat jugak kita ketemu ya!

awak sweet sgt la, muka manis jer kita tgk

Ietams said...

ahaks... ala cek Vp.. malu kite.. dia yg very the bomb, kite lak yg kene

ras-adieza said...

best nyer bila dapat jumpa. selalu kat alam maya, ah kau..bila masing2 berdepan..mesti macam2 boleh diperkatakan.

Ietams said...

mmg seronok kak, rase nak je terjah ke utara nun, jumpe kak ras & kak kam pula.. bile la jekinye kann

Sensasi nya..,

Us together..