Saturday, October 11, 2008

beraya ke rumah kak An

pimp myspace profile sabtu tu, bangun pagi terus sidai kain, masak nasi goreng utk haziq siap masak lauk tengahri sekali.. mandikan haziq suap nasi goreng sekali tengok jam baru kul 11 lebih.. dok lepak-lepak tengok tv sekali bunyi tipon.. ni mesti psl plan ke rumah maya ni.. kak An yg call.. dia bgtau, sub ubah plan nak menuju ke rumah kak an lebih dahulu sblm ke rumah maya..pastu siap kene komplen dorang berdua jenuh tipon saya tak berangkat.. ni kompem kes tak dengar bunyi tipon ni.. bile chek balik byk gak miss call tambah dgn sms Pn sub, Adoii! sorry la geng! memang ni la problem I, tipon dlm henbeg. Pastu bile bunyi haram tak dengar (kalo nak tau dah byk kali saya ni kene komplen dgn famili sendiri psl tipon tak dengar).. pastu di ajak kami mkn tengahri bersama.. nampak gaya lauk tengahri kami pospone ke mlm la kirenye.. kami 3 beranak bersiap la segala.. dah nak keluar dengar pula azan zuhur, solat dulu baru ke putrajaya.. sesampai je rumah kak an terus di hidang nasi.. ape lagi, bermula la sessi makan tengahri.. kemain meriah lauk kak An. mcm kenduri je rasenye.. kul brp tah dia stat masak.. haziq rasi sungguh dgn Pn Sub ni, suke betul meleset manje-manje dgn Sub.. asal jumpe kompem ngendeng.. amik gamba reramai..sementara nunggu kak an siapkan anak-anaknye.. mase ni ade dua kamera. tu yg ade sengah mate pandang tempat lain.. lepas ni kami nak ke rumah maya pula... aritu dia kate nak buat laksa johor.. tak sabo nak mamam laksa johor lak ni.. p/s: Sub, ko pasan tak ape yg aku perasan??

2 comments:

ina's said...

of course aku pasan.2-2 mengalami kesengalan

Ietams said...

memang super sengal.. sok-sok aku nak cube behave la.. tanak la sengal lagi.. buat malu jer buruk perangai..

tapi kan, buleh ker??

Sensasi nya..,

Us together..