Wednesday, September 10, 2008

Terima Kasih Kak Ras

pimp myspace profile

kekandaku kak Ras, terima kasih yang tidaklah terhingga nak di ucapkan..
ye la, rasenye mcm rendah diri je mcm tak padan dgn anugerah.. tapi dah rezki kan..,
dinde terima dgn dada yg terbuka opps! hati yg terbuka.. (dada buka nak buat ape kann...!!??)
perasaan gumbira kerna blog dinde di nobatkan juga blog cantek.. AUWWWW! malu I...

banyak juga anugerah blog ni kan, tapi takpe la.. dapat salah satu dari nye pun dah sakan seronok
♪♪Alhamdulillah syukur nikmat.. Malaysia maju rakyat selamat...♪♪ nyanyi la pulok..
lalalala.. riang tak terkata..

betul ke kak ras, kak ras love ke blog yg tak seberapa nii??!!.., ayat tunggang tebalik pun kire buleh layan gak la kan...
LAiiYANNN.......

award yg ni tuju utk saya ke???

terima kasih sayang kak Ras...
ni yang makin tambah rajin nak update blog ni.. walaupun tak best utk di baca korang, tapi saya tatapp rasa best kat diri sendiri... hahahahahaha.
sekurang-kurangnye saya dpt layan ilustrasi saya sendiri...
dgn kata lain nye takde la berangin sgt kalo moody
kalo hangin Encik Abah pulak jadi mangsa... ciyannn kat dia, tak memasal je jadi tpt sasaran
elok kan cari alternatif utk melepaskan tensen.. pempuan ni kan byk monsunn..
pempuan + emosi = gitu la selalunyeee

2 comments:

ras-adieza said...

akak berkenan sungguh template ni...lembut jer pink tu. tu yang dapat blog paling cantik. pastu banyak lagi lah...mmmuahs...

Ietams said...

mmmuaahhh gak! melekat kat pipi ni ha... terima kaseh ye kak...

Sensasi nya..,

Us together..