Monday, September 22, 2008

shopping raya

pimp myspace profile sabtu lepas dgn tak di rancang ape, bedesup pegi sogo.. sebbaik dah pakai baju memasing kemas sket.. asalnye nak buka kat kfc je.. sebab saya mintak cuti masak dari bos, badan tak brp nak sehat la.. lenguh-lenguh badan, pening + sakit tengkuk pastu rasa mcm nak demam jer. bile badan tak sehat ni tekak rase nak makan bende-bende ganjil.. minta makan KFC,... huhuhu sedapnyer.. sampaii kfc haziq lebih makan dr saya.. nasi ayam saya 2/3 dia yg makan..bile tengok dia selera saya suapkan je la...lepas bebuka terus kami pegi sogo, sampai dlm 8.00 gak kat sogo.. punye le ramai org.. En. bos kate kalo sogo tutup awal tak bebaloi kite besesak masuk parking cenggini.. ape taknye nak masuk besmen paking je dkat 20 minit dah bazir mase. okey abis bab jem, skrg ni kan haziq dah tanak dok diam dlm buggy tau, dia nak jalan sendiri dah.. kebetulan ade la promoter tu tgh cek stok kat ujung satu sudut tu. Sebuk dia mentego kakak tu.." mah..mah.." semua org di panggey mah.. ilang tumpuan akak tu nak mengira segala stok.. amik gamba bukti haziq tak buleh di kontrol lagi,, setel beli baju abah je kali ni.. okey la tu.. tak koser mak nak lame2 kat sogo yg penuh sesak ni.. see? sikit je kan brg yg kami beli,.. di ulangi sekali lagi barang yg dibeli utk en. Abah haziq & tok ki haziq sahaje..beli sikit pun dekat 2 jam gak dok dlm sogo ni.. jalan pun kene elak orang sane sini.. ni pon kami lari turun parking gune lift, kalo esculator lagi ramai org.. sbbb mase ni sogo dah tutup.. byk kali dah dia enosmen closing..closing.. kompem la org sume berambat nak balik kan..tu yg area ni tak ramai org.. takde la keberanian saye nak amik gamba di tgh keramaian orgg tu walaupun hati meronta nak snap sane sini.. tak sempat nak singgah toddlernye area.. kalo sempat tadi rasenye lebih beli baju haziq je kot.. rasenye besambung la episod shopping raye ni.. haziq nye tak setel lagi.. part haziq yg best sekali.. ishh tak sabonye tunggu gaji.. lagi satu part yg tak best mase nak kuar dr besmen parking.. dekat sejam baru leh kuar.. minyak habis macam tu jer.. huhuhu dah ler minyak mahal.. duitt wohh

4 comments:

minna minna said...

tu sbbnya aku x suke soping time2 gini zulie...eeeeee org kat k.l mcm x surut2 kan...kita ngn baby g..ishhh

Ietams said...

memang.. mcm cacing panasan dah aku.. tapi kalo tak pegi beli mase ni, camno raya.. pakai baju tido je la.. baju yg beli awl sblom poser kekunun tanak sesak mase skrg, dah abis pakai..

ras-adieza said...

akak cukup tension kalau tengah pilih barang, orang duk buat announcement kata nak tutup. susah hati nak pilih barang. masa ni kalau bershopping mesti berselisih bahu kan..ramai.

Ietams said...

betul.. rase kelam kabut terus kalo dah dengar enosmen. tu yg terus balik tu, tak dan nak jamu mata lagi.. mmg selisih bahu fuhhh ramainye org..

Sensasi nya..,

Us together..