Friday, September 5, 2008

Pabila Hujan

pimp myspace profile sekarang musim ujan kan.., asal petang je hujan. Tambah pula skrg ni bulan ramadhan, kalo hujan petang² memang menyulitkan keadaan sikit memandu. Confirm driver semua drive slow melow je..dah la semua org nak balik awal.. nak bebuka poser di rumah, nak terawih.. ye la, semuanye kene hati-hati bila hujan.. dengan pandangan yang kabur tambah kereta yg banyak di jalan raya... lebih baik kita mencegah dari berlaku perkara yang buruk kan, Pandu cermat jiwa selamat.. Hari Selasa lepas masa saya nak balik tu tak hujan lagi, jadi cepat² lah saya bedesup balik. Fetched haziq kat rumah mak Haziq, elok je seat kan haziq di seater dia.. kemain lebat hujan turun pula... alamak, dah la payung takde kat dlm car. Aritu lupe nak bawak turun masuk lik dalam kereta. Biasa la kan, kalo org yg jenis lazy mcm saya ni.. kalo naik rumah dah tentu-tentu malas nak turun.. rumah tinggi la katekannn..., naik rumah terus ontok. Pandang ke langit macam ada ura-ura hujan tu nak reda, segelap-gelap nye awan masa tu dah nampak cerah. Jadi saya dan haziq lepak dlm car.. layan haziq panjat sana-sini, sampai jatuh.. nasib la kan, sape suruh degil.. Kite dah cakap "don't! cannot!" dia still do the forbidden, nak nangis pun tak jadi.. hahahaha ibu garang nihhh! sekarang no Excuse Okeyy... Haziq dah besar. Kalau skrg tak tego mane yang patut, nanti dia tak tau pula mane yg boleh & mane yg tak boleh kan..

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..