Tuesday, September 9, 2008

opsss..!

pimp myspace profile
ofis saya & ofis lain yg same floor dgn saya di paksa tutup pc & letrik segala.. ade kable terbakar kat bilik salur letrik sebelah lif. Mase tu pukul 10 lebih juga.. eh macam tau-tau je kabel tu nak tebako masa saya memang tengah malas yang amat. Rasa sangat lah nikmatnya bile ade situasi sebegini terjadi. Kebetulan lak saya nak pegi Post office, nak beli setem & pos surat. Dok office pun bukan leh buat keje, Aircond ilek, lampu ilek, PC tak leh on.. saya pun terus ke Jasko balakong. Kat jasko tu ade post office. Nak di bandingkan dgn post office sri kembangan & sg besi ni lebih baik saya pegi post office yg dlm shopping kompleks, cepat sikit & org yg Q pun tak ramai. Kalo pegi pos office yg bukan di shopping kompleks kompem sampai petang baru setel. punye banyak Q nye..
Gamba yg bawah ni yg tulis bahaya tu la ade kabel terbakar tadi, mase org dok betul-betulkan takde le saya pegi tengok, malu saya nak nengok abg mentenens tu. gamba ni saya amik lepas dah elok dgn kata lain dah balik opis.
dah sampai jasko paham-paham je la kan kalo tengok SALE kan.., Abah ampun ye bahh... tak buleh tahan la tengok.. MUrahh.. ibu TERR beli... hikhikhik.. abah suke ibu cantikk kan..., ibu lagi suka cantik... (sambil buat muka yg pallling inesen gituu...)
saya "TERR" beli kemeja & kasut.. ape nak buat... "TER" le katekannn... barang yang lepas jgn di kenang. ye tak!!
tapi macamne ek kalo kepalaotak ni dah rasa tak saba nak balik menerai...??!!

3 comments:

ras-adieza said...

bila dah jadi perempuan dah pulak ada duit, ada masa, ada mata yang tajam. Memang mesti nak membeli... tu sebab akak bila tak da duit tak lalu tempat tu takut terbeli sebab mata memandang....

Ietams said...

kan, pompuan ni memang la.. pantang nampak bende murah

Anonymous said...

Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Sensasi nya..,

Us together..