Monday, September 15, 2008

kesah besday Saya part I

pimp myspace profile sebabkan poser, jadi takde la grand sambutan ke ape ke utk besday saya.. besday prezen pun takde lagi.. tapi kan sabtu aritu kami pegi ke Jln Masjid India.. Cari baju melayu haziq.. gerak dr rumah lepas zuhur, kire² kul 2 gak la.. sampai dlm kul 3, nak pegi cari parking berejam dok kat atas jalan, pusing sana sini campo dengan jalan tersenguk-senguk nye lagi.. akhirnye kul 5 baru dapat parking. Punye sesak, jem segala kat Jln Masjid India ni... kalo bukan sbb kenangkan haziq, dah naik lrt dah datang. Memang sedia maklum dah jalan ni la yg paling sebuk kat KL setiap kali nak raya. Kang kalo naik lrt cemana la haziq tu nak bersesak-sesak dgn org ramai. Kul 5.45 setel dan terus gerak balik.. Malam ni kami bebuka di Holiday Villa, Subang

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..