Monday, September 15, 2008

kesah besday Saya - Malam nye

pimp myspace profile saya di belanje bebuke poser di Hotel malam ni, sempene besday saya,.. seronoknye.. best la Bos saya, siap belanje buke poser kat hotel lagi..
malu-malu alah, nak makan byk-byk.. (kununnye)
abah yg sabar melayan kerenah haziq.. makan-makan pastu lari sana sini.. main itu ini sory la geng, saya perasan je bos belanje sempene besday saya kunun, sebenanye entertain customer saje.. sempene poser ni kan, belanja sane sini..
tak makan banyak mane pun, leka melayan haziq.. takde la menikmati bebeno menu kat hotel ni.. setakat amik rase je..
Encik Abah utang prezen kat saya.. katenye tunggu gaji.. so, senyap-senyap dah le kan.. sampai masenye, dapat la prezen.. kite balik dungun nanti beli kan bah, kat dungun murah regenye..kat Kl ni 1grm pun makan ratus gak rege.. kalo kat dungun tu murah & tebal sket buleh dapat..

2 comments:

ras-adieza said...

besday ke berapa ieta? eee..dah tua dia. hehehe.

Akaknyer besdaypun, prezen main tangguh2 tak pernah dapat on time. Tapi kalau untuk huby, boleh lak kita buat on time. Nak suh cek abah beli apa?

Ietams said...

yg ke 28 kak ras..

hal prezen tu memang betul la... ade pospone.. tapi kalo kite mmg prepare awl2 utk si dia..

Sensasi nya..,

Us together..