Wednesday, September 17, 2008

jalan bedating..

pimp myspace profile kan tenet tak brp nakk best kan, dok rumah pun haziq tak reti survive, ibunye jarak siket melalak tak hengat.. dari kepala ni jd tensen, baik buat bende yg menyeronokkan... hehehe, akhirnye lepas zuhur saya pun ajak haziq gi jalan.. skrg ni kan dah mule sale hebat utk raya kan.., kepale ni takde ingat yg lain.. shopping je la! sebelum bergerak tu, saya siap pesan dgn haziq, suruh die leklok dok ontok, jgn nak ronta-ronta ke nak kuar dari seatbelt ke, nak manjat ke, jgn itu jgn begini... dok diam. Kalo disobeyy!! cukup lah sekali ni kite jalan berdua!! ... muke control garang tp dlm hati dan mulut ni bisik gak kumat kamit doa sepanjang perjalanan.. "Ya Allah ya tuhan ku, permudahkanlah & selamatkan lah pemanduan ku ini. Semoga anak ku diam la hendaknye.. Aminnn" Hah ko! siap doa bagai.. mane tak doa nye, tetiap hari nak ngambik si haziq dari blok belakang rumah saya tu pun, dah rase payah yg amat nak mendiamkan haziq ontok duduk sendiri.. Alhamdulillah haziq well behave sepanjang perjalanan.. siap menyanyi riang.. kami pegi jasko Maluri... sungguhpun area Kl tak cuti, tapi penuh gak org bershopping kat Jasko mase ni. agaknye sesape yg keje area selangor amik kesempatan utk bershopping hari ni.. shopping utk raya... Korang dah shopping raya dah?? kami belum lagii..., buleh tahan gak la sale kat maluri ni, awal tadi memang berkobar-kobar nak shopping. Tapi jalan sane jalan sini tengok sane tengok sini je.. tak beli ape pun.. dalam 2 jam lebih gak kami kat jasko ni.. haziq pun okey jer.. terus tambah besemangat bawak haziq pegi main kat playland jasko..
kemain seronok dia memain.. kawan pun ramai..

bila dah sampai parking kat rumah, terus tak sabar nak naik atas rumah..mula nak menangis. dah kepenatan la katekann..,

haziq tido saya terus menggentel cek mek molek.. siap masak itu ini untuk berbuka..

so testimonialnye lulus, lepas ni buleh la pegi jenjalan dgn haziq jer kalo abah keje..

3 comments:

Kamsiah said...

hehe haziq...shopping dgn mama ya...takpe mama,haziq tak pandai nak mintak itu ini lagi..pas haziq pandai bercakap..siap la mama..

ras-adieza said...

bawak sikecik tu camne? boleh ker memilih...ker melayan karenah dia.

Ietams said...

tak beli ape pun.. shopping pun idak.. pegi jasko bawak dia main kat playland tu je...

Sensasi nya..,

Us together..