Wednesday, September 10, 2008

EHEM-EHEM

pimp myspace profile saya dah dapat kad besday... wahh particular betul Jasko ni tau.. saya dapat akhir bulan 8 ari tu lagi.. belum bulan 9 pun dah dpt kad besday. Camne nak buat-buat lupe besday sendiri tuu..ingat kot nak buat-buat lupe.. harap-harap tetibe Encik Abah buat seprais lak... hahhahaaha mane tau kan.., kad besday ni tulis wishing besday saya bla..bla..bla.. (oh dah tuo dahhhh.. tp pesal rasa mcm budak sekolah jer ek?? sub, maya & kak An saya baru form 4 kannnn???!!) muahahaha, perasan tak buleh blah betul. dalam kad besday ni siap dia tulis saya dpt free gift, nak kene redeem kat jasko.. tah bile la nak pegi nye tu.. Voucher jasko yg RM 60 ni pun tak redeem² lagi.. tapi tak pe, voucher ni expired bulan November.. byk lagi mase.. sebabkan jasko ni dah bagi kad besday nak le saya canangkan tarikh besday saya... (gile poyos sungguhh) 13 SEPTEMBER YERR,,, ingatt tauuu tarikh keramat saya ni...kalo nak bagi hadiah, jangan segan dan silu di persilakan, saya dgn tangan terbuka menadah... ade saya dapat tiket free GSC aritu sempene besday gak .. tapi tak buleh la tahun ni, haziq kan kecik lagi, mane leh masuk wayang. Tunggu tahun depan lak, haziq dah besar baru leh pegi nonton wayang..

4 comments:

Kamsiah said...

hehe 13 sept ke,sib baik bkn 16 sept..ieta..muda lagi tu...

Ietams said...

hahaha.. 16 sept tgh panass skrg nii...

ras-adieza said...

akak dah bagi hadiah dah kan. tak sabau nak tunggu 16 sept..

Ietams said...

a'ah kan, kak ras bagi bederet prezen.. suke sanggat

Sensasi nya..,

Us together..