Monday, September 15, 2008

dah Sampaii...

pimp myspace profile
riang je rase bila barang yg di tunggu-tunggu dah sampai di tangan..
seronok nye rasa hati..jadi la raya saya tahun ni... huhuhu.. tudung cantik dah mari.. last week saya buat online shopping. Dan akhirnye terpikat dgn Una punye koleksi selendang. Tu seb baik pikir byk kali, kalo pikir sekali je, mau banyak saya borong..ishh nafsu betul tgh-tgh poser ni..tudung yg dekat kak An tu pun tak ber ambik lagi.. Kak An tunggu no.. nanti kite dtg amik..
ni dia selendang saya beli, rasa takut gak sbb 1st timer ni beli online.. mane tau indah khabar dari rupa lak nanti. Alhamdulillah perfecto! best sangat.. terus jadi tak sabar nak pakai. takpe-takpe, kalo mood rajin dtg, balik kang basuh terus pakai esok.. hihihi tu kalo rajin la.. testing sket, rasa lawa gak even letak je kat kepala ni, yg kuning ni kan lembut je rase kainnye... aduss tambah jatuh hati lagi, mmg future nanti membeli lagi ni.. una, nanti buat koleksi best-best & harge best-best lagi eh! buleh saya membeli belah lagi.. tambah le malas nak pegi ke kedai kain tudung pas ni, ape tak nye...teragak nak bawal kirim dgn sub, tak pun Kak An, teragak nak selendang pegi kat una...

4 comments:

wati said...

hai lawenya... tudung raye ke?tahun nie raya mana?

Ietams said...

a'ah tudung raya tuu.. raya kat n9 tahun ni..

Kamsiah said...

org cantik,pakai apa pun cantik...:)

Ietams said...

hahaha.. kak kam.. stetmen bule kembang semangkuk...mekasih byk....

Sensasi nya..,

Us together..