Wednesday, September 17, 2008

Cuti Nuzul al-Quran

pimp myspace profile hari ni saya dok rumah dgn haziq, lepas je hero ni mandi & makan dia terus titon...saya pon bekejar ke lappy kesayangan utk menerjah blog nkorang sume sambil updet blog mane yg patut.. baru je bg komen serbe sikit, tetibe tenet ni ala-ala hampeh sket.. tu yg bule menggugat kesabaran tuu,. takde la hadap lelama depan lappy ni. tenet tak okey mula le kepala ni terbit idea yg bebukan.. cadang nak bawakk haziq gi jalan la.. gi mane ekk..? tunggguuuuuu...

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..