Monday, September 1, 2008

Cerita 31st Aug

pimp myspace profile

tepat kul 8 haziq dah bangun.. nampaknye memang si hero ni tak kasik ibu nye bermalasan bangun tido lewat lagi dah sekarang.. bangun awal juga even hari coti.. mandi, brekfes. terus buke tv tengok RTM 1 ada perarakan perbarisan sempena Hari Merdeka yang ke-51. Seronok je tengok perbarisan tuu.. rasenye tunggu haziq besar sikit baru kami turut serta menyaksikan perbarisan/perarakan tersebut.. Suke betul saya tengok pasangan Agong masa ni, tambah pulak permaisuri agong kelihatan anggun menawan dgn tudung.. Kalau tak silap, permaisuri yang kedua mengenakan tudung. Kan bagus macam tu, kalau nak mengenakan tudung biarlah sempurna tudungnya kan, barulah ayu & menawan..sejuk mata memandang.. apatah lagi zaman sekarang ni banyak pilihan tudung untuk kelihatan cantik dan bergaya.

Agak petang juga kami baru keluar rumah, cuti 3 hari ni kami memerap di rumah sahaje.. dok istirehat sekeluarga.. wahh best je rasa dok rilek tak keje.. dapat main-main dengan haziq..
biasanye kalau ade hari perayaan mcm ni komfem shopping complex buat jualan yg hebat. lagipun stok Diapers haziq dah kehabisan. Memang saje tunggu sale cenggini, tah apesal harga diapers melambung tinggi naik. Ish, semua barang naik harga.. gaji takat tu je..cemana inflasi tak meningkat ?? naik turun nye tak balance gitu..
ye tak ye kan, lupe pula nak wish..,
SELAMAT BERPUASA SEMUA....

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..