Thursday, September 4, 2008

buka poser hari ni

pimp myspace profile
menu bebuka kami yang simple mimple hari ni.., hujan dari tengahari..mujur petang tu dah reda sikit. Tinggal gerimis mengundang sahaja. Runsing juga hati takut stucked lama di atas jalan. Alhamdulillah perjalanan pulang dari isnin sampai hari ni di permudahkan dan lancar. Moga-moga begitulah hendaknya tiap hari. Aminn...
Get ready for break fasting.. few minutes more to Maghrib.. abah bukan main senyum simpul kene amik gamba.. ibu & haziq as usual sporting possing bile begamba..so, menu kami.. --> (1) sardin masak lemak cili api - my cook (2) daging masak kicap - also hand made (3) kepak ayam madu - abah beli (4) apam balik - beli juga (5) tepung pelita -pun beli gak kat PARAM TTDI.
nasib baik hari ni abah tak beli sup campo tu lagi.. dah 2 hari turut-turut En. Abah tu beli sup campo.. sekali beli amik serba sikit pun dah RM15.. kalau tiap hari rege camtu utk satu lauk, mau kurang kaya kami jadi nya.. (wahh! suka sangat perkataan kaya...) dah pesan awal dah mase tengahari jangan beli lauk. Ibu nak masak.. bekobar-kobar weh saya hari ni..

3 comments:

ras-adieza said...

sardin boleh buat masak lemat cili api ek. nanti akak nak try lah.

Ietams said...

buleh kak.. buat pedas-pedas. sedappp, lawan dgn ikan masin lagi kick

minna minna said...

baugs2...teruskn memasak...hehhehe

Sensasi nya..,

Us together..