Thursday, August 28, 2008

SORRY

Kawan-kawan, Ibu-Ibu, Bapak-bapak...sekalian koranggg... sebenarnye saya dengan penuh bersemangat nak updet & nak mencantik kan lagi blog yg dah macam boring je saya nampaktu, sejak dari Isnin hari tu lagi. Tapi sekarang dah Hari Komis, tenet still bengong . Tapi bile keadaan capaian internet yang mcm hidup segan mati pun segan tuu.. baik di rumah mahupun di ofis, Jadi kerja-kerja pengemaskinian tu terbengkalai di tengah jalan.. Tambah pulak bile asyik bengong je tenet ni, menambahkan lagi ke tensenan ku menghadap monitor ini... UWAAAA!! Menyampah terus aku tengok blog sendirik ...

5 comments:

minna minna said...

apsal my blog not in ur list..?? ini x adil..aku akan bawk perkara ni kat parlimen..wakakakka...

Ietams said...

bawak bersabo mummy damia, under construction lagi ni ha..

minna minna said...

wakakakkakka gurau2 jerk...lama x tepek pic haziq..pekabor laa bujang sorg tu

Fara said...

tak sabar nk tgk blog ni berwajah baru. Nk wat kat blog sdri tatau...bengong lagi hehehe

Ietams said...

fara,
takde nye wajah baru cantik pon, biase-biase aje..

Sensasi nya..,

Us together..