Tuesday, August 12, 2008

sejak dua menjak ni, "dia" dah terer dah mengkontrolkan "dia" punye keter tu... selama ni dia ralit je tengok abahnye gerakkan mende alah tuu ke depan ke belakang, kadang-kadang belok kiri, cilok kanan, u-turn sana sini, Gedegang pang pum telanggar kerusi. Tapi sekarang ohh tidakkk! sudah mahir tuuu main sendiri..
ish tersangkut pulak taya ni, dah la berat nak ngangkat. iiiyyahhhhhhh kasik angkat skett.. alamakkk.. tak reti ejas ke kanan, gedegang kene bakul. la ni, saya pandai ke depan belakang je dulu, lenkali ejas kiri kanan pulak.. kalo driving school pun 1st praktikal of course le test drive ke depan ke belakangg dulu kan... :)

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..