Friday, August 29, 2008

manje dgn cikgu shahrin

tengok si haziq tu bermanja-manja dgn pak sedara dia, Cikgu Shahrin tu hubby Cek Ma sepupu En. Abah.. yg tudung itam tu la Cek Ma aka Cikgu Zima, Sebabkan Cikgu Zima bizi nak checking kertas peperiksaan students, jadi dia terpakse menumpu perhatian pada kertas², eventhough hati nye turut ingin untuk bermain dgn si cilik Haziq. 1st time ibu menjejak kan kaki ke rumah Cek Ma ni, punye le lama baru kali ni bepeluang betandang ke rumahnya. Teruk tau En. Abah ni tak bawak saya ke rumah sepupu dia yg sorang ni, padehal kat Subang Jaya je.. takde sampai london der Subang Jaya tuu.. Macam Acik tu ye la kan, kalo nak pegi betandang ke rumah dia pun, sekarang ni dia di Mauritania.. jauh yang amat. Nak beli tiket ke sana pun makan ribu nye rege...

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..