Friday, August 29, 2008

Layan Pemandangan

meh sini tengok pemandangan dari tepi tingkap ofis saya, kan ofis saya kan namenye waterfront.. tentu la dok tercongok depan air kan.. so tasik aka bekas lombong suatu masa yg dulu, kat mines ni betul2 je tepi ofis saya. Bila cuaca tenang & nyaman memang cantik pemandangan yang kite buleh tengok.. nun jauh di sana yg nampak bumbung rumah orang tu kawasan rumah org-org yg super kaya kat Malaysia ni, termasukla rumah Tun M kite.. tak payah la saya nunjukkan bumbung rumah dia yg mane satu yerk.. kang kontroversi pulak. tak pasal aciikk yang kono.. kawasan perumahan tu private resident tau. Tapi jalan tu juga yg menghubung & memudahkan saya pegi bejalan ke mines Shopping Complex nun.. takde la ikut jalan besar. potong ikut jalan dalam sahaje, sambil lalu pandang-pandang rumah org kaya tu buleh gak berangan jadik org kaya...mane tau kot menyinggah kaya tu kat saya..

ni pula view sudut kiri tingkap pula, facing ke golf-course pulak. Selalu la juga nampak diorang tgh golfing.. macam best je kan main golf mase ofis hour. For sure the golfers are the richest or might richer, happy golfing with nothing to worry while peoples all around are busy working either offices or non-offices.

No comments:

Sensasi nya..,

Us together..