Sunday, August 3, 2008

kebolehan meniru..

haziq sekarang suke sgt nak buat ape yg abah dia buat. Ape je la perbuatan abahnye kompem dia terus buat. Sebagai contohnye hari jumaat lepas, abahnye lepas makan, duduk tengok tv sambil cungkil gigi. Haziq pun ape lagi merengek-rengek kat abah nak minta satu toothpick. Sekarang dia dah pandai merengek yg membingitkan telinga.. huh tak tahan dengar dianye jeritan.. tak boleh tidak terpaksa bagi satu kat dia, tapi of course la kan part yg tajam dah di patahkan terlebih dahulu.. utk elakkan perkara yg membahayakan berlaku.. See? dia buat muke ni memang sama dgn muka abahnye waktu tu, tapi tak boleh la snap gamba abahnye masa ni. Kalo org tua cungkil gigi, kompem huduh nak tengok kan.. Tapi kalo budak baye haziq, tetap nampak kiut miut je dipandang. Macam la byk bende terselit gigi nak cungkil segala.. Hai lah haziq... macam-macam..!!

5 comments:

MAMA IQA said...

mcm2 diorg nk try buat..adatla tu kan org tua ckp proses tumbesaran..kena sabo je la kite ni sebgi org tua..huhu!

Ietams said...

butul,...butul.. setuju 200 percent...

viruspadu said...

bijak dia

minna minna said...

mcm budak besar jerk haziq ni..

Ietams said...

hati dia lg besar dari badan

Sensasi nya..,

Us together..