Tuesday, August 19, 2008

House Warming

ahad, kami pegi ke rumah my Bos, En Din kat Putra Heights.. Dia buat house warming / kenduri kesyukuran juga, sempene rumah barunye. Tapi gamba rumah En Din lupe lak nak amik. As usual gamba saya & haziq je penuh... hihihi.. abah tu pon tak brp minat bergamba. Almaklumlahhh tak berjangkit lagi..., tunggu la sok-sok mane tau kan. sekali terjangkit virus suke begambar... dia lak yg lebih nanti.. Orang lelaki cenggitu agaknye ek. Tak minat gambar-gambaran nii Ziq, buat muke masam ziq.. kalo tak masam tanak kawan.. ish masam nyee.. ala lame nye masam, senyum la! tak aci cenggini, ibu dah senyum haziq lak masam.. takpe, kite try lagi eh, ops! enough okeyyy... We all tak minat publicityy..!!

2 comments:

ras-adieza said...

memangpun orang laki ni susah nak bergambo, cuma orang pompuan ni jer suka. Macam kita tengok cerminlah, pantang lalu...mesti nak belek muka sama gak ngan bergambo ni. Sebabnya nak tengok kita ni ok tak...macam akaklah jugak. hehehe

Ietams said...

hahaha, saya memang suke. pantang nampak tempat strategik kompem nak gamba..

Sensasi nya..,

Us together..