Tuesday, August 19, 2008

Besday Abah 18 08 08

cantik tul no 180808. Kalo cine ni tandenye "ONG" .. so manyy 8 lor..besdey Encik Abah ari ni... tapi series saya buat-buat lupe, nak tengok reaksi si dia.. kekunun seprais la kunun....
tapi asik desak dia balik awal dari pagi.. tentu la dia perasan kan, saya ade kejutan utk dia... tulah failed gak la kirenye.. excited saya tak buleh nak kaver laa... walaumacamne pun, Encik Abah berjaya balik awal, kul 7 dah sampai rumah, lepas maghrib kami terus bedesup ke shah alam, restoran penuh kenangan tu, 1st dating kami yg official la kirenye.. dah akhirnye saya bawak pegi dinner kat sini; tu kat tisu tu ade tulis Restoran Tasik Indah, Shah Alam
malam ni, malam saya jadi tokey... hihihi tukang belanje. haziq pun mcm paham je ibu nak melantak. dia punye nyenyak tido. ibu nye kelentang kelentung makan pun dia tak sedar.. bagus-bagus, buleh makan dgn aman.. cumenye lenguh tangan meriba je la... so menu kami ialah, tom yam;
kerapu 3 rasa; cantiknye deco ikan tu, jurai2 dianye ape tah tu. siap ade mangga jurai gak.. bile dah cantik cenggini, rasa sayang nak godek utk makan..
butter prawn; wahhh sedap dan penuh dgn bahan utk menggemukkan,
hidangan di atas meja secara keseluruhan...
burpp... alhamdulillah.. sedap betull... abah terharu je tengok ibu belanja makan sedap.. hihihi malu i abah cakap gitu...kuangg...kuang..kuangg...

2 comments:

ras-adieza said...

saja tepek kat sini nak bagi orang terliur....sedapnyer butter prawn tu.

Ietams said...

a'ah kan, memang sedap butter prawn tu.. tapi tak reti nak buat je..

Sensasi nya..,

Us together..