Sunday, August 3, 2008

Awan Besar..


Riang tak terkata nak pegi mamam

nasi ibu & abah sama lauk, ayam kampung goreng.. makan panas-panas cicah kuah lada dia.. perghh sedappp. Makan tak hingat donia punye..

cuaca hari ni sangat la terik panasnye.. haziq tak boleh dipakaikan baju t-shirt. kene pakaikan dia singlet sahaja.. bagi dia selesa & kasual je.. lagipon kite ni nak pegi bengkel.. bukan gi jalan Hokey!!abah dah plan hari sabtu ni nak pegi beli tayar.. sebelom tu perot harus di isi terlebih dahulu. destinasi makan kami ke RnR Awan besar.. sesape yg nak ke shah alam lalu Hiway Kesas kompem la nampak & tau tempat makan ni.. Gelemes jugak ayam kampung pakcik nihh.. Name kedai pun tulih NASI AYAM KAMPUNG, so maknanye ayam kampung tu la kesepecialannye..memang sedap makan kat sini.. makan sampai kekenyangan. Bak kata abah haziq kami 3 beranak "kekenyangan lintah".. Adeke perumpamaan macam tu?? entah ler.. ye kan je la..malehh nak rujuk kamus dewan.

tersandar kekenyangan.. haziq ni tercengang pulak tengok meter pam minyak !! haziq totop molot plisss..

2 comments:

minna minna said...

aku duk bayang awan besar tu awan yg besar ..upernyer rnr..ceh..mis understood la plak..kuikui

Ietams said...

kuikuikui.. kasik saspen sikettt...

Sensasi nya..,

Us together..