Friday, August 29, 2008

appointment Pantai Medicare

Sabtu ari tu haziq ade appointment dgn Paed kat Pantai Medical Ctr Cheras.. closing time kul 1pm, kami gerak dari rumah kul 12.30pm. GILOSS tul! super last minute tuu.. tambah lak MRR2 Jammed.. menambahkan lagi ke lambatan kami..
haziq yg baik ;

lama benar dok terikat kat car seat dia, masa utk susu!!! terus temper mintak lepas

setel jumpe doktor, bagi sample itu ini bagai.. kami terus balik

perot lapo, tapi saya tak cakap pun saya lapo nak makan.. buat senyap gitu je.. sekali Encik Abah tanya, "nak pegi mane pas ni?" Saya jawab, "ikut suke la...tak tau" padehal perot dah dondang sayang minta nasik.. Mujur Encik Abah amat memahami, seraya bertanya "Nak Pegi makan kat mane??" "RnR Awan Besar" wahhhh laju giler saya menjawab... nampak beno lapau nye...Encik Abah senyum perli jerkk.. agaknye dia dah Paham sangat dah bininye.. mulut cakap lain, hati kata lain..Dalam hati saya "hehehe... nasib baik pahammmm...,"

kali ni kami makan kat food court dia je, En Hirman kata makan kat sini sedap & murah.. harge ikut set.. maknenye nasi+ikan bakar+sayo = RM6 kalau nasi+ayam goreng rempah+sayo=RM5

saya amik set yg ade ikan bakar dan En.Abah amik set ayam goreng.. ayam dia sedap ikan biase-biase aje..

name kedai ni Aliaa nasi kukus... buleh la kalo nak try menerai... saya rekemen ayam rempah dia la.. memang sedap.. cume ikan tu mcm tak special mana.. tah la, kot mase aritu tukang masak nye moody tanak masak kuah/rempah ikan tu sedap2 terkene pulak dengan saya time tak sedap. Mane tau kan.., kot datang lagi sekali sodapp pulak..

3 comments:

ras-adieza said...

akak kalau nak makan, akak just urut belakang huby pastu cakap "u know what I want" terus bawak ke tempat yang akak nak makan. Semuanyer tepat belakang. Alam suami isteri memang masing2 boleh baca.

ras-adieza said...

harap maaf "belakang" tu belaka. hehehe laju sangat taip ni.

Ietams said...

oo ye ke gitu kak...saya ni macam ala berat mulut sikit, takpe la.. nanti leh try ikut cara kak ras pula kan,,

Sensasi nya..,

Us together..